blog 17032017

Er waren eens… goede voornemens om af te vallen: “back in shape” te komen of nu eindelijk de “perfecte summer body” te krijgen. Nadruk op “waren”, want deze ambitieuze plannen zijn inmiddels vaak als sneeuw voor de (lente)zon verdwenen.

Maar … Iedere dag is weer een nieuw moment om de draad weer op te pakken en een gezonde leefstijl op een duurzame manier te integreren in je leven! Inspirerende quotes, websites en foto’s genoeg alleen zijn natuurlijk leuk maar hebben vaak niet het langblijvende inspirerende effect op momenten dat jij het net nodig hebt. Om je een steuntje in de rug te geven  gaat  diëtiste Corinne van Acht van Voedingsadviesbureau Food and Wellness vanaf maandag 20 maart as een samenwerking aan met LINDA.: ‘Linda Lijnt’ waarin zij 5 kg in 6 weken wil gaan afvallen en haar ervaringen hierover deelt. In deze zes-weekse samenwerking zal iedere donderdag 16 uur een livestream met de diëtiste van Food and Wellness op Facebookpagina van  Lindalijnt te zien zijn! Het idee van deze samenwerking is om u te informeren, motiveren en inspireren met behulp van een voedingstip én een tip voor gedragsverandering. Door de gouden combi van deze wekelijkse tips kun je nú, samen met Linda en de beweging van ‘gezondheidszoekers’, beginnen het blijvend veranderen van je leefstijl!
 
Nog meer goed nieuws… “Ja, maar hoe dan?” is vanaf nu geen excuus meer, want je kunt dus vanaf volgende week maandag terecht bij de diëtiste met al uw dringende vragen! Dit kunt u doen door te reageren onder de wekelijkse (livestream)video op Facebook via http://www.lindanieuws.nl/lindalijnt/ of een bericht te sturen aan Voedingsadviesbureau Food and Wellness via Twitter of mail.
 
In het kort: het is nu tijd om die heerlijke wintervacht te verwisselen voor een zomerse look! Tijd dus om goed voor jezelf te gaan zorgen! Dit kan door middel van de wekelijkse video’s met tips, maar natuurlijk ook wat uitgebreider in een persoonlijk gesprek!
Ten slotte is iedereen uniek en is een quick fix vaak ook een quick fail. Zie dit dus als een kans om een gezonde leefstijl te vinden die bij jou past, omdat jij én je lichaam het waard zijn! Wist je trouwens dat 3 behandeluren bij de diëtist jaarlijks vergoed worden als je een BMI hebt boven 25?

 

logo

Corinne van Acht, diëtist
M 06 50525049
info@foodandwellness.nl
 
Volg mij op:
Volg ons op Twitter!FacebookLinkedInpinterestInstagram
 
De (livestream)video op Facebook: http://www.lindanieuws.nl/lindalijnt/