Aantal porties: 4
Energie per portie: 255 kcal

Ingrediënten:

  • 150 gram Hollandse garnalen
  • 2 rode, 2 gele en 2 groene minipaprika’s
  • 150 gram gemarineerde fetakaas met olijven
  • 4 eetlepels knoflooksaus
  • 50 gram fijne veldsla

Bereiding:

  1. halveer de minipaprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  2. kook de halve paprika’s 3 minuten in ruim kokend water met een snufje zout.
  3. leg ze in een schaal met koud water.
  4. hak de gemarineerde fetakaas met olijven in kleine stukjes en meng ze met de garnalen.
  5. dep de halve paprika’s droog met keukenpapier, zet ze op 4 borden: van elke kleur 1 op elk bord.
  6. schep in elke halve paprika een lepeltje knoflooksaus. Leg er een plukje veldsla op en verdeel de garnalensalade erover.
Griekse garnalensalade in minipaprika's