Als diëtiste van Voedingsadviesbureau Food and Wellness wil ik door middel van inspirerende praktijkverhalen laten zien dat een gezonde levensstijl mogelijk is voor iedereen.

Verhalen van mensen zoals jij en ik, die elke dag de uitdaging van een gebalanceerd leven aan blijven gaan. Mensen met prachtige, gezonde lichamen die weliswaar niet te vergelijken zijn met die van topmodellen en bodybuilders omdat we nou eenmaal allemaal verschillend zijn.

Voedingsadviesbureau Food and Wellness hoopt met deze échte verhalen jou te inspireren niet bij de pakken neer te gaan zitten als een “lang en gelukkig”-einde uitblijft, maar op te staan en verder te gaan. Een gezonde leefstijl dus voor jou en mij! Happy you, happy me!

deborah vonk

Mijn naam is Deborah, 47 jaar. Tijdens en na de zwangerschappen van mijn 3 kids kropen de kilo’s eraan. Al jaren heb ik dan ook diverse pogingen gedaan om wat af te vallen. Werkelijk alle diëten, soms gecombineerd met veel sporten, heb ik geprobeerd. Altijd met maar een beetje resultaat. En dan ben je na een aantal maanden niet meer zo gemotiveerd. Ook had ik al heel erg lang dagelijks buikpijn en een enorm opgezwollen buik.

Deze zomer was de maat vol, letterlijk en figuurlijk! Met hulp van Corinne ben ik meer maar anders gaan eten. Ik at veel te weinig, want ik dacht: “ieder pondje gaat door het mondje, toch?”. Ik ben koolhydraat-arm en lactose-arm gaan eten, meer gaan bewegen en….heel belangrijk….me meer gaan ontspannen, want die stress hielp ook niet echt!! Nu voelt mijn buik zoveel rustiger en begin ik langzaam af te vallen, 7 kilo inmiddels en vele centimeters minder middelomtrek. Voor mij echt een Happy 2017 dus!!

HAPPY YOU, HAPPY ME. Laat me je inspireren en bel voor een afspraak: 06 50525049.