Als diëtiste van Voedingsadviesbureau Food and Wellness wil ik door middel van inspirerende praktijkverhalen laten zien dat een gezonde levensstijl mogelijk is voor iedereen.

Verhalen van mensen zoals jij en ik, die elke dag de uitdaging van een gebalanceerd leven aan blijven gaan. Mensen met prachtige, gezonde lichamen die weliswaar niet te vergelijken zijn met die van topmodellen en bodybuilders omdat we nou eenmaal allemaal verschillend zijn.

Voedingsadviesbureau Food and Wellness hoopt met deze échte verhalen jou te inspireren niet bij de pakken neer te gaan zitten als een “lang en gelukkig”- einde uitblijft, maar op te staan en verder te gaan. Een gezonde leefstijl dus voor jou en mij! Happy you, happy me!

Hallo, ik ben Gijs van Essen en ik ben 15 jaar. Ik ben door de huisarts naar Corinne de Acht verwezen omdat ik wat wilde afvallen. Ze heeft mij geholpen met het eten van een goed ontbijt en het minder eten van slechte tussendoortjes. Ze gaf mij het advies wat meer melk en fruit te nemen en natuurlijk minder chips en frisdrank. Ze is heel aardig en was ook elke keer blij dat het zo goed ging dat ik steeds langer werd en dat ik steeds er beter uitzag, ook qua gewicht.

Ik vond het elk keer weer spannend als ik op de weegschaal ging staan. Als het wat tegenviel was Corinne nooit boos. Ze heeft me echt geholpen met afvallen. Ik ga mijn best doen om het vol te houden want ik ben blij met het resultaat.

HAPPY YOU, HAPPY ME! Laat me je inspireren en bel voor een afspraak: 06 50525049.