Als diëtiste van Voedingsadviesbureau Food and Wellness wil ik door middel van inspirerende praktijkverhalen laten zien dat een gezonde levensstijl mogelijk is voor iedereen.

Verhalen van mensen zoals jij en ik, die elke dag de uitdaging van een gebalanceerd leven aan blijven gaan. Mensen met prachtige, gezonde lichamen die weliswaar niet te vergelijken zijn met die van topmodellen en bodybuilders omdat we nou eenmaal allemaal verschillend zijn.

Voedingsadviesbureau Food and Wellness hoopt met deze échte verhalen jou te inspireren niet bij de pakken neer te gaan zitten als een “lang en gelukkig”-einde uitblijft, maar op te staan en verder te gaan. Een gezonde leefstijl dus voor jou en mij! Happy you, happy me!

Happy you, happy me - Cindy

Mijn naam is Cindy en ik ben 42 jaar. Al geruime tijd merkte ik dat de kilo’s er aan bleven komen. Dit kwam door medicatie maar ook door stress en doordat ik bij de avondmaaltijd té grote porties nam. Bovendien ben ik  een heel emotioneel persoon en – je raadt het al-  dus ook een emotionele eter! Uiteindelijk ben ik naar de dokter gegaan en heb om hulp gevraagd. Het kon echt niet meer want ik was de 140 kg inmiddels gepasseerd. Zodoende kwam ik bij Corinne (diëtiste van Voedingsadviesbureau Food and Wellness) terecht. Zij heeft mij uiteraard geholpen met wat ik eet en hoe ik dat kan veranderen maar zij heeft veel meer gedaan! Zij heeft mij laten inzien op welke momenten ik ga eten (bij welke emotie). Zij heeft me inzicht gegeven in mijn eetgedrag en zij heeft me geholpen om het op die moeilijke momenten voortaan anders te gaan invullen. Ze vroeg me ook “wat is belangrijk voor je?”. Ik antwoordde: “mijn gezin: kids en man” maar zij liet me ook inzien dat IK belangrijk ben.

Inmiddels zijn we 4 maanden verder en ik ben al bijna 15 kg lichter.  En dat alleen nog maar door mijn eetpatroon aan te passen en me anders over mijzelf te laten denken. Nu motiveert zij mij ook om erbij te gaan bewegen en ook dat gaat gebeuren! Er waren de  afgelopen tijd veel stress-momenten in mijn huis doordat iedereen verkeerd op elkaar reageerde en dat kwam zeker ook doordat ik niet lekker in mijn vel zat. Nu is het thuis rustiger en dat komt mede doordat ik beter in mijn vel zit. Ik werk dus met Corinne niet alleen aan mijn gewicht maar ik leer mijzelf ook beter kennen als persoon en daar heeft iedereen baat bij! 🙂 🙂 🙂 

HAPPY YOU, HAPPY ME. Laat me je inspireren en bel voor een afspraak: 06 50525049.