Het is tijd voor een feestje want 10 jaar geleden – januari 2008 – opende Voedingsadviesbureau Food and Wellness haar deuren.

Weet nog als de dag van gisteren hoe ik de eerste cliënt verwelkomde. Nu en inmiddels 1500 cliënten verder ben ik nog altijd dankbaar en blij met alle huisartsen die me het vertrouwen geven door steeds weer nieuwe doorverwijzingen, alle leuke nieuwe mensen die ik mag helpen, bestaande cliënten die graag terugkomen en collega’s die geïnspireerd worden.

Een belangrijk moment om terug te blikken hoe de praktijk zich heeft ontwikkeld en hoe de behandelingen in de loop der jaren verbeterd zijn.

10 jaar Food and Wellness

Het is bovendien ook een mooi moment om te kijken hoe in de toekomst verder te gaan. Ik hoop namelijk met veel enthousiasme en betrokkenheid mensen te mogen helpen te worden wie ze zijn. Want zoals bovenstaande slogan zegt “het mooiste wat je kunt worden is jezelf”. Heb je je wel eens afgevraagd of jij datgene doet wat belangrijk is voor jou? Waar jij blij van wordt op gebied van gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling of werk? Of dat je jezelf nog doelen kunt stellen om dichter bij datgene te komen wat er werkelijk toe doet.

De missie van Voedingadviesbureau Food and Wellness voor de toekomst is derhalve:

Mensen te laten genieten van eten.

En dat kan! Ook als je ziek bent of een dieet volgt. Rekening houdend met de wensen en mogelijkheden, gaan we samen op zoek naar een plan voor een gezonde levensstijl. Een plan dat haalbaar is, werkt en gericht is op welzijn en gezond gedrag. Echter, goed voor jezelf zorgen is soms niet gemakkelijk. Stress en vermoeidheid kunnen obstakels zijn. Je bent namelijk meer dan alleen een lichaam dat eten nodig heeft. Het is veel complexer en soms heb je hulp nodig om op een afstand te leren kijken naar gedachten en gedrag. De diëtist van Voedingsadviesbureau Food and Wellness heeft relevante kennis en ervaring waarmee zij je kan helpen. Zij kan je leren omgaan met persoonlijke obstakels en leren op een andere manier naar jezelf te kijken. Zij kan je leren stilstaan wat jij echt belangrijk vindt in het leven, waarna je concreet kan investeren in dingen die er toe doen en belangrijk zijn voor je gezondheid zodat je leven een feestje wordt.
Wil je hierbij geholpen worden? Bel dan 06 50525049